Huisdierenverzekering, Heb Ik Het Nodig?

De meesten van ons houden van dieren en houden ze als huisdieren. Ze worden een deel van ons gezin en we vormen een emotionele gehechtheid aan hen. Wist je dat je als huisdiereneigenaar of dierenbezitter een dierenverzekering of een dierenverzekering kunt krijgen? Je huisdier is net als je familie. Daarom is er een verzekerbare rente. Een vergelijker gebruiken kan dan een uitkomst zijn.

Het verkrijgen van een geschikte dekking voor huisdieren is alles over op de hoogte zijn. U moet begrijpen dat er een verschil is tussen de huisdierenverzekering en de zorgverzekering voor huisdieren. Ik zal proberen je voldoende kennis bij te brengen die je zal helpen een betere beslissing te nemen met betrekking tot de huisdierenverzekering. Je zult zien dat verzekering vergelijken je een hoop geld kan besparen.

Wat Is Een Huisdierenverzekering Precies?

Huisdierenverzekering is een verzekering die verzekert dat het leven van uw huisdier is. Het beschermt de eigenaar ook financieel als het huisdier wordt gestolen. Sommige dierverzekeringspolissen dekken ook de kosten die zijn gemaakt als gevolg van ziekte of letsel aan het dier.

Sommigen van ons houden huisdieren omdat onze gezondheid ons niet toestaat volledig onafhankelijk te zijn. En weer anderen houden ze voor emotionele troost en ondersteuning die ze bieden. Hoe dan ook, uw huisdier is uw levenslijn. Daarom moet je een dekking voor huisdieren kopen om ze geschikt te houden.

Kosten Van De Dierenarts

Dieren zijn levende wezens die vatbaar zijn voor ziek worden en gewond raken. Tegenwoordig zijn de veterinaire kosten hoog. Daarom is de beste manier om uw huisdier te beschermen tegen dit aspect van het leven, te investeren in een goede dierverzekeringspolis. Ook, zoals uw eigen familieleden, heeft u een gevestigd belang in het leven van uw huisdier. Een geschikte dekking van het huisdier zal u helpen het leven van uw dierbare vriend te verzekeren.

Huisdierenverzekering En Haar Geschiedenis

Het eerste bekende geval van dierenverzekering werd gemeld in het jaar 1890. Dit beleid werd geschreven door Claes Virgin, die de oprichter was van Länsförsäkrings Alliance. Zijn belangrijkste aandachtsgebied was vee en paarden. De eerste verzekeringspolis voor honden werd in 1924 in Zweden geschreven. In 1980 startte de VPI of de Veterinary Pet Insurance in Noord-Amerika. In die tijd was het het enige bedrijf dat huisdierenverzekeringen aanbood. De televisiester Lassie was de eerste hond die in 1982 in de Verenigde Staten was verzekerd.

Hoe Gaat Het Verzekeren Van Je huisdieren In Zijn Werk?

U mag aannemen dat een huisdierenverzekering vergelijkbaar is met een levensverzekering. Dat is echter niet het geval. Een huisdierenverzekering of een dierenverzekering is meer een soort eigendomsverzekering.

Hierin zal de verzekeringsmaatschappij de eigenaar vergoeden zodra het huisdier de noodzakelijke behandeling heeft ontvangen. De eigenaar zal de rekeningen bij de verzekeringsmaatschappij indienen. Het bedrijf controleert vervolgens de geldigheid van de claim en vergoedt de voorwaarden van het contract.

Dierenverzekering En Exotische Dieren

Tot voor kort zouden de meeste verzekeringsmaatschappijen geen ziekteverzekeringsplannen voor electieve (castratie) en preventieve (vaccinaties) procedures aanbieden. Omdat de vraag naar huisdieromslag toeneemt, wordt het beleid echter aangepast. In feite zorgden de traditionele huisdierenhoezen voor bescherming van de bescherming van alleen honden, katten, paarden en vee.

Maar naarmate de eisen van eigenaren van gezelschapsdieren veranderen, worden de dierverzekeringspolissen gedwongen om ook andere exotische soorten te dekken. Het enige nadeel is dat de premies bij exotische dieren relatief hoog zijn.

Uit Welke Huisdierenverzekering Kan Ik Kiezen?

Er zijn twee brede categorieën dierenverzekeringen. Deze zijn:

Een levenslange huisdierverzekering – Dit type beleid dekt alle voorwaarden waaraan een huisdier kan lijden gedurende hun hele leven. Als een aandoening verdere behandeling nodig heeft, betaalt de verzekeringsmaatschappij in overeenstemming met de voorwaarden van de dekking van het huisdier. Een aandoening die al is geclaimd, blijft gedurende de levensduur van het huisdier worden afgedekt.

Niet-levenslange huisdierverzekeringspolissen – Dit soort beleid dekt de meeste voorwaarden waaraan een huisdier kan lijden tijdens de looptijd van het beleid. Bij verlenging van het beleid wordt een voorwaarde die is geclaimd, uitgesloten. In het geval dat de aandoening moet worden behandeld, zal de eigenaar van het huisdier uit eigen zak betalen.

Dierenverzorging En De Huisdierenverzekering

Pet Care Insurance dekt de bedrijven die zijn gelieerd aan het verzorgen van het huisdier. Dus ja! Veterinaire kosten zijn gedekt. Maar dat is niet alles, onder de reikwijdte van de zorgverzekering voor huisdieren komen de verzekering van de hondenloper, de verzekering voor huisdierenverzorgers, de verzekering tegen huisverzorger enz.

De twee voorwaarden, de huisdierenverzekering en de zorgverzekering voor huisdieren worden echter door elkaar gebruikt. Daarom, op het moment van aankoop van de dekking van het huisdier, bevestigt u met uw verzekeringsmaatschappij het dienstenpakket dat onder uw zorgverzekering voor huisdieren valt.